OVER ONS

Klein, maar groot in resultaat!

Grefo Prepress is een fullservice grafisch productiebureau. Of het nu gaat om een huisstijl, campagne, magazine, illustraties, brochure, boekwerk of digitale uitgave, wij kunnen het voor je realiseren. Vanuit onze creativiteit, inzichten, inspiratie en ervaring proberen we steeds opnieuw de verwachting van onze opdrachtgevers te overtreffen.

Wie zijn wij?
Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de grafische sector. Hierdoor beschikken we over een schat aan ervaring en een uitgebreid netwerk, zodat we ongetwijfeld in je behoefte kunnen voldoen. We leveren graag een stijlvol en fraai vormgegeven design en houden van heldere communicatie, verder staan we garant voor een goede kwaliteit en snelle levering tegen een gunstige prijs.

Design
Wat doen wij?

Vormgeven aan ambities, boodschappen binden aan beelden en omgekeerd, voordelen versterken, doelen dienen. Wij ontwerpen wat je bedoelt en wilt uitstralen. Wij geloven in een persoonlijke benadering en duidelijke communicatie. Je wensen moeten immers duidelijk vertaald worden naar een mooi, overzichtelijk en communicatief krachtig product. Wij staan garant voor een pakkende vormgeving en een perfecte uitvoering.

Grefo projecten
Wat maken wij?

Wij kunnen als geen ander je behoeften en eisen verwerken in het door jou gewenste product: flyers, brochures, huisstijlen, displays, affiches, nieuwsbrieven, jaarverslagen, magazines, verenigingsbladen, boekwerken, digitale media, etc. etc. De mogelijkheden zijn eindeloos: neem eens een kijkje in onze projectgalerij voor enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten.

PLUSPUNTEN

1

Onze ontwerpen

Dat onze ontwerpen er altijd goed uitzien begint met het goed luisteren naar onze opdrachtgever. Vervolgens zetten wij ons strategisch en creatief volledig in. We houden van ons vak en het boeken van resultaat voor onze klanten.

2

Onze werkwijze

Bij ons sta je in direct contact met de creatieveling, geen managers of adviseurs. Korte lijnen en duidelijke communicatie houden de doelstellingen intact en de dialoog scherp.

3

Onze producten

Wij leveren snel tastbare resultaten tegen een gunstige prijs. Budget en deadlines worden daarbij nauwkeurig door ons in de gaten gehouden.

SKILLS

Benut onze kennis en ervaring!

Het werk dat wij doen is allesomvattend. Je ontwerp komt tot stand door onze diverse vaardigheden.

 • Creatief ontwerpen
 • Lay-out van tekst en beeld
 • Vectoriseren van logo's en illustraties
 • Drukwerk
 • Verwerking van vreemde talen (o.a. Grieks, Latijn en Russisch)
 • Dataconversie

ONS TEAM

 • Gino Weel

  Design & productie

 • Chantal Bekkers-Weel

  Design & productie

 • Mirjam Weel-van Breemen

  Administratie

 • Koosje Weel-Spruyt

  Logistiek