WAT WE DOEN

Vectoriseren

Vectoriseren

Om logo’s en illustraties ook op een groot formaat kwalitatief goed af te kunnen beelden, moeten ze gevectoriseerd worden. Je heb het vast wel eens meegemaakt: een klein logo wordt wat groter afgebeeld waardoor het vaag wordt en je ‘blokjes’ gaat zien. We kunnen zo’n afbeelding digitaal tekenen met lijnen en krommen waardoor er bij verkleinen en vergroten geen kwaliteitsverlies optreedt, al wordt de afbeelding meters groot.

Ontwerp

Ontwerp

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. We kunnen een enkel logo maar ook complete huisstijlen voor je ontwikkelen. Het belang van een duidelijke, consequente huisstijl wordt vaak onderschat. We kunnen zo’n huisstijl in overleg vastleggen in een huisstijlboek. Aan de hand hiervan is de ‘corporate identity’ in alle uitingen door te voeren, van visitekaartje tot website, van pen tot jaarverslag.

Lay-out productie

Lay-out productie

Zodra er een ontwerp is, kan dit uitgewerkt worden naar ieder denkbaar gedrukt of digitaal medium. Tekst en beeld kun je digitaal aanleveren waarna we het omtoveren in een fraai vormgegeven uiting. Het resultaat wordt als proef gepresenteerd en bijgeschaafd totdat je 100% tevreden bent. Altijd in nauw overleg met jou als klant. Het proces kan ook verregaand geautomatiseerd worden. Zodat je bijvoorbeeld een Excel-bestand aanlevert en een reeks van 100 opgemaakte visitekaartjes terugkrijgt.

Dataconversie

Dataconversie

Hoe vervelend is dat: heb je een bestandje maar je collega ‘kan er niets mee’ of de accentjes vallen weg. Tekst- en beeldbestanden kunnen in veel verschillende formats zijn opgeslagen waardoor er bij overdracht een bewerking nodig is. Of de gegevens uit een gedrukt item moeten worden overgezet naar een digitale omgeving. Al deze conversies kunnen wij voor je verzorgen.

Drukwerk

Drukwerk

Naast ontwerp en lay-out kunnen we de productie van drukwerk voor je verzorgen. Het bestellen van het juiste drukwerk met alle specificaties die daar bijhoren, is een expertise op zich. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we je altijd het beste product voor de scherpste prijs aanbieden.

Presentaties

Presentaties

In veel bedrijven is de beeldschermpresentatie een veelgebruikt communicatiemiddel. We kunnen zo’n presentatie voor je ontwikkelen in Powerpoint, compleet met gebruik van timelines. En eventueel voorzien van vectorlogo’s en -afbeeldingen, waardoor bij de presentatie op een groot scherm het beeld er nog steeds haarscherp uitziet. Minder bekend is dat zo’n presentatie ook in PDF is te maken, eventueel met interactieve elementen en met vaak een nóg fraaier resultaat dan in Powerpoint.